Auto login
 

Bli medlem
Glömt lösenordet?

Nyheter
Gamle nyheter
Artikler
Intervjuer
Guider
CPL-nyheter
Krönikor

Seksjoner
Serverliste
Bindning
Ukens Profil

Filmer
Nyheter
Anmeldelser
Guider

Information
Våpen
Kommandoer

Forum
Profil
Sök
Medlemslista
Vanliga frågor

IT- Café
LAN Watch

Linke til oss
Jobbe her
Hosting

Redaksjonen
Kontakt oss
Informasjon

 

IRC

 
 

 CS/Cyber-X Games

Her finner du all info om Cyber-X Games som foregår i USA.

  Les mer

CS/Ukens Profil

CS/X-Pec

Ukens profil er argh

Denne ukens klan er en av Norges eldste Counter-Strike klaner; X-Pec!

Les Ukens Profil

Ukens klan

 

Reinc tar over 1.plass...
Open Cup gruppene
Cyber X Games Kvalifis...
WCG 2003
Gruppene i WCG

Kvalifisering til Open...
Gruppene i EuroCup 8
Semifinale i Upper Bra...
Neste Bracket i CPL of...

Ta bort logo - LG
Vilket Program använ...
Top10 listan!
RoC eller TFT?
spela upp wav
Server !?
CS Taktiker
CS Taktiker
Steam id?
internet lägger halv...

Powerstrip343
Refreshlock
Mousefix
cs-nu-wallpaper1
cs-nu-wallpaper2
cs-nu-wallpaper3
cs-nu-wallpaper4
cs-nu-wallpaper5
cs-nu-wallpaper6
cs-nu-wallpaper7
Ta bort msn

Flere artikler

Flere innlegg

Flere filer 
NYHETUKENS KLAN: X-PEC


PC/General
Ukens klan: X-Pec
Steffen Evjen aka. Quentez    Kl. 00:35  Datum 09 Januari 2004


Ukens klan er X-Pec, som bør være kjent for alle som følger med i CS-Norge. Kameratgjengen fra Arendal som startet i 1998 har blitt meget gode med tidene, og har imponert på LAN's og i CB. Mange members har vært innom, mange har dratt. For øyeblikket er de 5 som spiller CS aktivt. Som regel spiller de fra den lokale netcafeen Planet X-Pec (som de selv eier).

Nåverende lineup:

 • Norge Pibbz
 • Norge eclipse
 • Norge Mestr
 • Norge evil_r (inaktiv)
 • Norge gnatoh
 • Norge flabbert (manager)
 • Tyskland Stilli (War Arranger)

  En lengre og mer detaljert historie om klanen finner du her

  Trykk "les mer" for å se intervju av Pibbz

  Meritter:

 • 1. plass - 22.07.2000 - Clanbase 5on5 .no ladder
 • 1. plass - 01.10.2000 - NorthLAN 2000
 • 1. plass - 01.11.2000 - CB OpenCup Winter Group F
 • 2. plass - 09.08.2001 - XenoX 2001 (VSE)
 • 1. plass - 26.03.2003 - CB OpenCup Spring Group A
 • 3. plass - 31.03.2003 - Norwegian Community Cup 2
 • 5. plass - 19.04.2003 - The Gathering 2003
 • 7-8. plass - 07.10.2003 - OsloLAN 2003
 • 27. plass - 16.11.2003 - CPL Copenhagen Fall 2003


 • Som dere ser spilte de som vse i XenoX 2001, deres lineup der var Toa, Evil_R, eL-Lobo, eclipse og e114.

  Jeg fikk tak i Pibbz, som er den eneste grunnleggeren som fortsatt spiller aktivt, og utførte ett intervju:

  Hei der Pibbz, aller først kan du vel presentere deg for uvitende personer.
  Jau, jeg heter Preben Rutgerson, er 22 år rett rundt hjørnet (12 januar) og bor i Arendal. Jobber på Planet X-Pec Internet Cafè til daglig, og praccer derfra i LAN etter arbeidstid.

  Du har vært med i X-Pec helt fra dere startet opp, kan du ikke fortelle oss litt om hvordan de 5 siste årene har vært?
  Vel, vi startet jo som kjent opp i 1998, men da var det bare for morroskyld egentlig, som en Half-Life Deathmatch klan som aldri fikk spilt noe. Men X-Pec er mere et navn på vennegjengen enn på selve klanen, så det ga egentlig bare "gjengen" vår et navn. Når Coldcut bestemte seg for å kutte ut spilling bestemte vi oss for å ta med CLX i første omgang, sånn at vi iaffal ble 4 stk igjen. Hele sommeren 2000 brukte vi vel i LAN hos Xenophobe, og det var der vi bestemte oss for å satse på seriøs cs i form av Clanbase, som den gangen var en respektert liga, derfor tok vi med eclipse, evil_r og Toa. Høsten samme år måtte jeg, xeno og e114 til millitæret, mens magnifier og skr01k joina som erstatninger. Det laget utvikla seg til å bli norges beste cs-lag, ved å vinne NeX LAN i Steinkjær (35.000 Kr) og en knepen andreplass på TG 2001, tapte mot Team9 (senere NiP) og en andreplass på XenoX LAN, også i Steinkjer (15.000 Kr), samt mange mindre LAN rundt om i landet. Etter GameSphere 2002 valgte Toa og legge opp cs, og ettersom han var hjernen i laget, og kansje den spilleren som har lært meg mest innen cs, og som jeg forøvrig også har størst respekt for, gikk klanen naturlig nok ned. Dette skulle dog vise seg å være midlertidig. Folk fant seg andre klaner, utvikla seg videre i de, som f.eks reinc og Aftermath. Reinc ble jo etterhvert et X-Pec i praksis, ettersom 4 av medlemmene der spilte fra LAN Lokalet vårt her i arendal (evil_r, eclipse, naitzo og mestr). Utpå høsten 2002, rett før CPL Oslo bestemte vi oss for å bli X-Pec igjen, men denne gangen med et nytt lag. Det ville bestå av de 4 fra reinc + meg, siden vi da ville ha den enorme fordelen av å kunne spille sammen i LAN hele tida. På våren 2003 Starta vi nettcafeen vår, i regi av Dan Thomas Marceliussen aka Agandhjin. Leieavtalen vår av det såkalte "h0let" gikk ut samtidig, så derfor ble det naturlig å fortsette LAN spillinga derfra. Planet X-Pec er forøvrig også vår eneste skikkelige sponsor (i den grad man kan kalle den det ettersom vi eier den selv), som hjelper oss å finansiere turer til diverse LAN og turneringer, blandt annet til OsloLan 2003, og CPL Danmark 2003.

  Mange folk har kommet ut og inn igjen gjennom tidene, hvilken CS lineup føler du var den beste gjennom X-Pec historien?
  Den lineupen som iallefall har bevist at de var best må jo være Toa, skr0lk, eclipse, el-lobo og magnifier, som vant stort sett det som var å vinne mens vi andre var i millitæret. Men cs har utviklet seg veldig siden den tid, og nivået nå til dags er nok høyere nå enn det var den gangen.

  Dere er en av de få klanene i Norge som har egen netcafe. Hvordan er dette, både positivt og negativt?
  Det kan jo ikke være noe negativt med det, det gir oss både mere pr, viser at vi er seriøse, og det gir penger i kassa. Eneste forskjellen fra andre cafeer både i norge og sverige er at vi bygde cafeen utifra en klan, og ikke motsatt, som de så ofte gjør i sverige f.eks. Dermed blir det enda mer i vår egen interesse at det går bra både som cs klan og som nettcafe.

  Den første klan-filmen "Chicks Dig X-Pec" ble veldig populær og lastet ned av mange, ble du/dere overrasket over dette?
  Hehe, det tok ganske mye mere av enn jeg hadde forestilt meg ja, og det overraska meg litt etter den trege starten den lanseringa fikk, med VELDIG få plasser å laste ned fra, og det faktum at vi faktisk ikke var spesielt kjent rundt om i verden før den filmen kom. Det at den nådde 10.000 downloads på den første månden overraska meg enda mer, og at folk skrøyt hemingsløst i sine reviews rundt omkring, på f.eks esreality.com, sogamed.com, csnu, gamers.nu gjorde vel ikke akkurat saken værre. Filmen er vel oppe i rundt om 75.000 UNIKE downloads totalt rundt omkring på de forskjellige sidene som hoster den, og hvor mange som har kopiert den på LAN Parties eller via fildelingsprogrammer på internett kan man jo bare spekulere i. Utrolig morsomt og inspirerende er det iallefall.

  Deres andre film er underveis, når regner dere med å få den ferdig? Blir den like lang som den første filmen?
  Hehe, det måtte komme... Vel, jeg ANER ikke når den vil bli ferdig, eneste jeg kan si sikkert er iløpet av 2004, som traileren sier. Den kommer neppe til å bli fullt like lang, sånn som det ser ut pr dags dato iallefall, vi vil prøve å balansere det så alle får cirka like mye tid. Det blir litt vrient dog, ettersom gnatoh ikke har tatt opp demoer så lenge som alle oss andre, så litt mindre der blir det muligens. Og ja, bare for ordens skyld, hele filmen blir fra cs 1.5!

  Evil_R går inaktive nå, har dere tenkt å rekruttere en erstatter?
  Vi har alt funnet en erstatter, men vi vil vente litt med å offentligjøre det, fordi vi vil være sikre på at den lineupen fungerer tilfredsstillende først. Dessuten er det noen andre kriterier som ikke er helt oppklart ennå, men dere hører nok fra oss når tiden er inne.

  Dere bor alle lokalt i Arendal, styrker dette forholdet deres i å være i klan?
  Definitivt... Det er mer eller mindre hele poenget med X-Pec, at vi bor såpass nerme hverandre. Vi vil heller være den lokale vennegjengen som spiller og har det gøy sammen enn å ta inn folk fra hele landet og muligens bli en smule "bedre" i folks øyne.

  Dere var med i CPL Copenhagen i november 2003, kan du fortelle litt om hvordan denne eventen var?
  Vel, først å fremst må jeg jo bare nok engang være Dan Thomas aka Agandhjin evig takknemmelig for at han gjorde turen til CPL Danmark mulig for oss ved å finansiere både tur og biletter. Selve eventen så ganske skummel ut i starten, da det viste seg at hallen vi skulle spille i lå på utsida København, i et område som mildt sagt kunne minne om en fin blanding av et polsk smelteverk og en tysk konsentrasjonsleir. Men compomessig var jo hele opplegget genialt som alltid i CPL regi. Alt gikk helt konkret for seg, ikke noen dumme admins som bare sto å ikke skjønte driten, kort sagt veldig flott gjennomført. For vår egen del gikk det egentlig ganske bra, første kampen mot OwnageGameCenter burde vi tatt, men vi trenger av en eller anna grunn alltid en warmup kamp før vi kommer skikkelig igang. Andre kampen ble jo walkover mot GamingOrb.CeLestia, så den kampen er det ikke mye å si om. Tredje kampen mot GoodGame fra Frankrike var jo iofs ganske nervepirrende. Vi hadde pracca mot de et par dager før CPL, på dust2, da spilte de med 2 stk med 200 ping og banka skiten ut av oss på dust2, så vi var ganske spente på hvordan dette skulle gå på LAN. At vi da starter med å vinne 8-4 som CT på cbble ga oss tilbake troa på oss selv, og dermed skulle vi prøve å safe inn 5 runder som terror for å vinne. At dette ikke ble avgjordt før i siste runda er selvfølgelig for spenninga sin skyld, og at Reidar vinner 1on2 der ved å ta begge to på 1 burst (andremann dør på rekyl-hs) var også planlagt ned til minste detalj. X-Pec er jo kjent for å spille underholdene CS (?). Vi dro allikevel tilbake til hotellet den kvelden, vel vitende om at vi var slått ut, siden GoodGame slo OGC med 13-11 og gikk de videre på færrest runder tapt eller noe i den duren. Det føltes egentlig jævli surt. Men dagen etter ringte broren min å vekka meg og spurte om jeg hadde fått med meg at vi var videre. Jeg ble helt paff, å trodde han dreit seg ut, men det sto visst overalt, og folk prata om det på irc, så jeg måtte jo bare tro på han. Da ringte jeg Reidar, som sov på et anna rom, og fikk folka der til å gjøre seg klare, for derettter å dra bort til eventen nok engang. Rett etter det får jeg telefon fra composjefen fra CPL som forklarer meg at det var en feil i systemet som hadde gjordt at GG sto oppført som videre, mens vi var ute. Grunnen til dette var at ladder systemet ikke tok innbyrdes oppgjør med i betraktning, så vi gikk altså videre fordi vi slo GG. Når vi da kom til hallen fikk vi vite at vi skulle spille mot High Fidelty (sigh) som vi ikke visste spes mye om på forhånd. Så var det dette med denne magiske første kampen da (!) så vi tapte med dundrende 13-0 på inferno, som vi forøvrig ikke har helt roen på. Kampen etterpå, i lower bracket mot Ocrana D-Link skulle vise seg å bli en helt annen historie. Vi tapte riktignok 8-4 som CT på dust2, men etter å ha lagt under 6-0 (tror jeg) fikk vi 4 ganske viktige runder mot slutten. Så presterte vi vel noe av det beste vi har gjordt i 2003 som terror etterpå til gjengjeld.... Og leda 8-3 når det gjensto EN runde. De hadde minimalt med penger å kjørte vel 3 stk med deagle+kevlar langgang og 2 med colt i midt / b1, og jeg husker bare vi tok 3 stk, mens vi mista 2 ganske kjapt. Så dør 1 og 1, jeg tar en, og dør på en idiotisk HE, og Reidar er da igjen 1on1 mens tida passerer 35 sekunder igjen. Han begynner å hunte sistemann, som guller hs med deagle, og stillinga blir 8-4, og ekstraomganger. Første ekstraomgang ender 2-1 til de, men så vinner vi 2-1 som terror etterpå, og kampen går til enda en ekstraomgang. Når vi da taper 3-0 ser det veldig mørkt ut, og går igang som terror igjen med et marginalt håp om å klare nok en ekstraomgang. Vi vinner de to første, og sisterunda har de nok engang dårlig med penger, men taktiske småting av dem, og litt urutinert spilling av oss hindrer seier i den runda, og Ocrana slår oss ut med 19-17, i en thriller av en cs match. Jeg anbefaler å se hltv demoen derfra!

  Hvilke mål har dere for fremtiden?
  Det optimale målet må være å komme oss til CPL Dallas, men foreløpig mangler vi kraftige nok sponsorer til det. Men bortsett fra det skal vi gjøre så godt vi kan for å komme oss på de CPL eventene her i europa, og andre store LAN i Norge, og muligens Sverige som evt måtte dukke opp iløpet av året.

  Det var alt! Noe du vil legge til på slutten?
  Vil ønske hele gg csnorge et godt nyttår, håper det blir mer stabilt enn det forrige, ønske playeSports lykke til og ikke minst håper jeg dere gir faen i mase om når fragmovien kommer, for når jeg vet det, så sier jeg ifra. På forhånd takk! :)

  Relaterade nyheter

  2003-12-23 Ukens klan er NoA

   

  Relaterade artiklar

   

  Kommentarer

  Namn
  Kommentar
   

  Funktioner för HTML och andra koder är avstängt. Du kan dock använda dig av våra inbyggda funktioner.

  [B] fet text [/B]
  [I] kursiv text [/I]
  [U] understruken text [/U]
  [L=www.url.com] www.url.com [/L]

  Smilies
   

  #1 Skriven av Quentez Denna medlem är offlineKl. 00:41 Datum 09 Januari 2004 - Anmäl

  bildet ble vel ikke all verden :P

  ellers ble kanskje intervjuet litt kort...fint det ble lange svar iallefall!
   

  #2 Skriven av GrusApe Denna medlem är offlineKl. 00:53 Datum 09 Januari 2004 - Anmäl

  Ehmlolaz.... btw når kommer fragmovien?
   

  #3 Skriven av Pibbz Denna medlem är offlineKl. 01:00 Datum 09 Januari 2004 - Anmäl

  HYL for et bilde :P
  det bør nok byttes ja
   

  #4 Skriven av unicus Denna medlem är offlineKl. 01:03 Datum 09 Januari 2004 - Anmäl

  Flott flott.

  Preben kan ihvertfall svare fyldig! Good job prebs.
   

  #5 Skriven av vandelay Denna medlem är offlineKl. 01:26 Datum 09 Januari 2004 - Anmäl

  rett skal være rett, reidar hadde tid til å plante bomba men valgte av en eller annen merkelig grunn å hunte til det var for lite tid igjen til å plante. Og han ble ikke gulla av dglhs,han ble tatt bakfra fordi han ikke sjekka nøye nok
   

  #6 Skriven av vandelay Denna medlem är offlineKl. 01:28 Datum 09 Januari 2004 - Anmäl

  bra norge, fiks editknapp!
   

  #7 Skriven av LarzoN^ Denna medlem är offlineKl. 03:25 Datum 09 Januari 2004 - Anmäl

  heheehaehhe mstr!  
  Bra intervju..
  Gl Xpec
   

  #8 Skriven av dyret Denna medlem är onlineKl. 04:29 Datum 09 Januari 2004 - Anmäl

  rei rei rei rei rei rei rei rei reidar!
   

  #9 Skriven av stafleR Denna medlem är offlineKl. 05:11 Datum 09 Januari 2004 - Anmäl

  KORT!

   

  #10 Skriven av aQua1 Denna medlem är offlineKl. 05:55 Datum 09 Januari 2004 - Anmäl

  kult :)
   

  #11 Skriven av Gangs Denna medlem är offlineKl. 09:37 Datum 09 Januari 2004 - Anmäl

  Nex var i Meråker :----)
   

  #12 Skriven av darkguy Denna medlem är onlineKl. 09:38 Datum 09 Januari 2004 - Anmäl

  xpikk er fete de, spes sindre og seff erik the mongo
   

  #13 Skriven av darkguy Denna medlem är onlineKl. 09:44 Datum 09 Januari 2004 - Anmäl

  kanke glemme jan banan heller!!!!!!!
  edit knapp kor
   

  #14 Skriven av JaBBe Denna medlem är offlineKl. 10:19 Datum 09 Januari 2004 - Anmäl

  For få spørsmål :/
  Lange og gode svar
   

  #15 Skriven av OmeN- Denna medlem är offlineKl. 11:37 Datum 09 Januari 2004 - Anmäl

  hva er dette for no hoj!
   

  #16 Skriven av w00sh Denna medlem är onlineKl. 15:17 Datum 09 Januari 2004 - Anmäl

  til tross for kanskje få spm, var det fyldige svar, noe som fikk det til å ta lenger tid å lese.. pent intervju, pene svar, pibbz!
   

  #17 Skriven av p0lsa Denna medlem är offlineKl. 17:16 Datum 09 Januari 2004 - Anmäl

  Greit intervju, litt vel få spørsmål, men svarene reddet dagen ;)

   

  #18 Skriven av csnu|Xargy Denna medlem är offlineKl. 17:18 Datum 09 Januari 2004 - Anmäl

  hehe Gangs .. Meråker er beste sted EVER! :) Var liksom å handle i kiosken på LAN'et eller S Marked like nedenfor hallen :)
   

  #19 Skriven av NiRaZoR Denna medlem är offlineKl. 21:23 Datum 09 Januari 2004 - Anmäl

  vandelay/mestr: random i ra3, random i cs...

  :]?
   

  #20 Skriven av stefanus Denna medlem är offlineKl. 20:08 Datum 11 Januari 2004 - Anmäl

  :D
   

  #21 Skriven av stefanus Denna medlem är offlineKl. 22:43 Datum 11 Januari 2004 - Anmäl

  huh? :D
   

  #22 Skriven av jonanders Denna medlem är offlineKl. 22:46 Datum 11 Januari 2004 - Anmäl

  hvorfor i alle dager var jeg logga inn som stefanus? wiord :oO
  den "huh? :D" saken varr'e jeg som posta av ren ikkeskjønnenoesomhelst-het btw
   

  #23 Skriven av G@le@rne Denna medlem är offlineKl. 10:48 Datum 12 Januari 2004 - Anmäl

  "Evil_R går inaktive nå, har dere tenkt å rekruttere en erstatter?  
  Vi har alt funnet en erstatter, men vi vil vente litt med å offentligjøre det" Nobody can replace you reidun!!!
   

  #24 Skriven av raxeon Denna medlem är onlineKl. 23:10 Datum 12 Januari 2004 - Anmäl

  Ta n* til neste ukens clan! Spør meland ellerno, så kan vi få høre om planene dems i framtiden osv.
   

   
   
      Ukens profil: Saus (11)
   playeSports samarbei... (22)
   Intervju om pengesys... (13)
   Team64 AMD CS.se leg... (9)
   reinc tar inn mektig... (13)
   Ny liga i Norge (12)
   Electronic Gaming Le... (16)
   CyberXGames, hva gik... (4)
   Northern* sin endeli... (10)
   Endringer på siden o... (13)
   Northern* reiser seg... (15)
   Glorify med ny lineu... (20)
   Clan greed grunnlagt... (15)
   Norsk deltagelse i F... (17)
   ESWC 2004 (4)
   Oppvisnings kampene... (13)
   Oppvisningskamper i... (6)
   Tidenes turnering bl... (12)
   Cyber X Games i gang... (5)
   Ukens klan: X-Pec (24)

  Half-Life 2-nyheter

   PVK II - uppdatering... (1)
   När Algor träffade G... (2)
   Serverflytt skapar p... (2)
   Nya funktioner på Ha... (4)
   Nya HL2-bilder (11)
   Intervju med Gabe. (0)
   Moddvärlden - Senast... (1)
   En snabbis med Rick... (1)
   Intervju med Valve (3)
   Över en halv miljon... (2)

  Hvem vinner CXG Las Vegas?

    Adrenaline GX

    mibr

    Mouse Sports

    NoA

    SK.swe

    Team 64

    Noen andre

   
   
   


  Information om cookies!

  Copyright © 2003 - 2004 NordicGamers.com. NordicGamers.com. Innholdet på denne siden er beskyttet av opphavsrettsloven og er dermed ulovlig å kopiere, distribuere, omskapes eller på annet vis brukes uten skriftlig godkjenning av NordigGamers.com. Denne siden er kodet av Skaune.com og designet av Tanda Studio.