Auto login
 

Bli medlem
Glömt lösenordet?

Nyheter
Gamle nyheter
Artikler
Intervjuer
Guider
CPL-nyheter
Krönikor

Seksjoner
Serverliste
Bindning
Ukens Profil

Filmer
Nyheter
Anmeldelser
Guider

Information
Våpen
Kommandoer

Forum
Profil
Sök
Medlemslista
Vanliga frågor

IT- Café
LAN Watch

Linke til oss
Jobbe her
Hosting

Redaksjonen
Kontakt oss
Informasjon

 

IRC

 
 

 CS/Cyber-X Games

Her finner du all info om Cyber-X Games som foregår i USA.

  Les mer

CS/Ukens Profil

CS/X-Pec

Ukens profil er argh

Denne ukens klan er en av Norges eldste Counter-Strike klaner; X-Pec!

Les Ukens Profil

Ukens klan

 

Reinc tar over 1.plass...
Open Cup gruppene
Cyber X Games Kvalifis...
WCG 2003
Gruppene i WCG

Kvalifisering til Open...
Gruppene i EuroCup 8
Semifinale i Upper Bra...
Neste Bracket i CPL of...

Ta bort logo - LG
Vilket Program använ...
Top10 listan!
RoC eller TFT?
spela upp wav
Server !?
CS Taktiker
CS Taktiker
Steam id?
internet lägger halv...

Powerstrip343
Refreshlock
Mousefix
cs-nu-wallpaper1
cs-nu-wallpaper2
cs-nu-wallpaper3
cs-nu-wallpaper4
cs-nu-wallpaper5
cs-nu-wallpaper6
cs-nu-wallpaper7
Ta bort msn

Flere artikler

Flere innlegg

Flere filer 
NYHETUKENS PROFIL: ECLIPSE


PC/General
Ukens Profil: Eclipse
Espen Bakken aka. Spone    Kl. 16:30  Datum 13 Oktober 2003

Nå er endelig oppdateringen av ukens profil her, og denne gangen er det eclipse fra klanen X-Pec som blir satt i rampelyset. ecplise har lenge vært en høyt respektert CS spiller, og har bl.a deltatt på Team Norway de tre første sesongene. Her er en liten smakebit fra intervjuet med Jan Arild 'eclipse' Samuelsen:

Du ble her en dag uskyldig tatt for juks, kan du forklare situasjonen?
Haha ja, det kom som et sjokk egentlig. Kunne aldri tenke meg at musikk i HLvoice skulle være joks. Jaja, vi skulle spille pcw mot noen dansker, GameOver. Vi hadde akkurat starta, så begynner plutselig musikkscriptet mitt å leve av seg selv, og vips så var jeg banna. Det skjedde 2 ganger etterhverandre, pga jeg ikke fikk med meg hva jeg ble banna for første gangen. Danskene nekta å spille mot oss etterpå.


Hei eclipse, kan du starte med å introdusere deg selv?
Hei! Vel, jeg heter Jan Arild Samuelsen, er 20år og bor i progamer-byen Arendal!

Hva tok du navnet eclipse fra, og har du tatt i bruk andre navn i løpet av karrieren?
Litt rar historie det der. Jeg, som mange før i tida, så på HAPPY HOURS på TVNorge. Og en av de såkalte "neger-komi-seriene" så var det en schvæær neger med teltskuldre som de andre kalte "eclipse". Jeg bare: o_O. Har hatt noen andre rimlig latterlig nicks før, som sUPERHELTEn, og et litt mer lunt "fakenick" bingobot.

Du har vært inn i cs-miljøet en stund, når og hvorfor startet du med Counter Strike?
Hmm, jeg husker ikke helt tidspunktet jeg starta med CS, men jeg husker jeg testa det for første gang på et lite LAN hos toa og e114. Da spilte vi 2on2 cs_facility i CS beta 3.1. Senere testa jeg det på LAN hos UrgPurg, og da var det cs_desert og beta 4.0. Når beta 5 kom, bestemte jeg meg for å kjøpe egen PC. Det ble spilt ganske mye på disse små LANa vi var på iblant, og rundt tida 5.2 kom ut, hadde det åpna en internett-cafè i byen. Tror nesten alle i X-Pec brukte mye tid der nede, siden ingen av oss hadde internett hjemme. Så det var rundt den tida jeg ble hekta på CS, og spilte eeevig mye på SingSing :)

Hvilken klan regnes du som den første seriøse klanen din?
Jeg har spilt på LAN og Cybernett med den samme gjengen hele tida, var noen "LAN-klaner" som dukka opp bare for konkurransene der o.l. eks: HoR spilte mest på Cybernett (jeg, urgpurg, skr01k, magnifier, el-lobo + noen andre lokalfolk jeg ikke helt husker). På Eydehavn Gathering spilte jeg i BuRk med toa, evil_r og el-lobo. På en Cybernett-turnering spilte jeg i Bakeriet med toa, evil_r og e114. Der vant vi finalen mot Slafs (skr01k, magnifier, urgpurg og el-lobo). Som du ser så er det de samme folka hele veien, vi bare valgte å joine og spille under navnet X-Pec i CB hele gjengen. X-Pec er den første, største og seriøse klanen jeg noensinne har vært i.

Kan fortelle om hvilke klaner du har vært medlem i videre, og hvilken klan du er mest stolt av?
Vel, jeg var i VSE, men det var jo bare X-Pec som merga med en Q3/UT klan. Siden toa slutta med CS, ble VSE nedlagt og jeg joina Massive Attack rett før de merga med Scandinavia multigaming klan. Men desverre varte ikke det så lenge, pga Ruben aka DarK fikk et veldig bra tilbud fra Nordic Division. Etter det joina jeg, starwatch og slicky zX9. Husker ikke hvor lenge det varte, men jeg måtte i militæret, og et par måneder senere stakk Luke og nVy til spacebar. Så da gikk den klanen adundass :p Jeg surfa litt rundt og fant ut at jeg ville spille med evil_r igjen, og siden vi satt i LAN (h0let) så ble jeg med i Reincarnation. Etter CPL Oslo var X-Pec tilbake igjen, og det er fremdeles den eneste klanen jeg vil spille med nå. Er så mye latterlig backstabbing i miljøet i Norge nå at jeg nesten griner litt.

Spiller du mye CS om dagen? Og hva spiller du mest, pcw med x-pec, mix eller public?
1.5 må være den dårligste versjonen av CS noen sinne, så etter den kom har jeg ikke spilt spess mye CS. Public kutta jeg helt ut, mix spilte jeg iblant og det ble noen pcws om dagen med X-Pec. Men nå som 1.6 har kommet (som jeg digger btw) har jeg tenkt å gnu CS igjen. Linja på Planet X-Pec har blitt fixa nå, så vi prøver å spille så mye som mulig framover.

Du har ikke satset så mye på CS det siste året, som når du spilte på ditt mest aktive, vil vi noen gang få se X-pec, med eclipse, som den beste norske klanen igjen? Kommer dere til å satse mye framover?
Vi har hatt noen problemer i det siste (ang linje osv), men jeg håper alt er fiksa nå, og vi skal prøve så godt vi kan med å få X-Pec til å bli en av norges store klaner igjen. Vi spiller egentlig veldig lite CS, selv om vi bruker mye tid foran PCen :p Men nå som 1.5 er ute av bildet, sååååååå !!! haehea

Har du, eller har hatt, noen gaming-idoler du ser opp til? Noen som motiverer deg til å spille cs?
Jeg spilte som sagt mye på SingSing, og det var noen som herja der. NoM-folka, Neolithic Mortalis; en gammel svensk klan, var de jeg så opp til før. Husker jeg så et screenshot fra [NoM]stroke der han hadde 27-0 i stats!!! jeg bare: O_O. Erre mulig å få så god statt a ?? :P
Motivasjonen har vært rimelig lav i det siste, pga 1.5 var så random/noob-friendly. Men mange nye elementer i 1.6 gjør det morro igjen. Forandring fryder. Selv sitter jeg å venter på en valgmulighet til å skru r_drawviewmodel til 0. Hadde det vært lov, hadde jeg ikke rørt andre dataspill.

Det er laget en fragmovie om deg kalt Clips O Hoi, hvem sto bak produksjonen?
Haha, den filmen der var bare noen frags som ikke rakk å bli med i Chicks Dig X-Pec. Den er ikke noe å skryte av mener jeg da, men jeg lagde den selv :D Fikk seff litt hjelp av Pibbz med Premiere osv, men ellers er det jeg som stårr bag heile driden.

Hva inspirerte deg til å lage denne filmen?
Som sagt, det var frags som ikke ble med i vår store film. Jeg ville bare gi en film ut selv.

Har du noen favoritt-fragmovie?
Må si OkMan the Fragged-Movie.avi er en av mine favoritter :]

Dere (X-pec) driver faktisk en egen cafè, hvem som kom opp med den idèen? Hvordan fikk dere realisert idèen? Kan du fortelle oss litt om denne spille-cafèen?
Det var Dan Thomas aka Agandhjin som kom med det seriøse forslaget om å starte en Internettcafè. Arendal hadde på den tiden EN cafè, som ikke akkurat var "state of the art". Når kapitalen var i boks og planlegginga ferdiggjordt overtok vi lokalene til den gamle cafeèn, satte vårt eget preg på den og åpna i februar 2003. Planet X-Pec som cafèen heter, ligger i Østregate 9, Arendal, inneholder 20 PCer av ypperste kvalitet (Intel P4 2,4Ghz, Radeon 9700 Skjermkort, SB Live!, MX300 Mus med Allsop musmatter, 19" Flatskjermer og 512MB Dual-DDR Ram). Foreløpig er det Agandhjin, Pibbz, Toa og UrgPurg som jobber fast, mens CLX er backup. Mer info om Planet X-Pec finner du på www.PlanetX-Pec.com.

Du ble her en dag uskyldig tatt for juks, kan du forklare situasjonen?
Haha ja, det kom som et sjokk egentlig. Kunne aldri tenke meg at musikk i HLvoice skulle være joks. Jaja, vi skulle spille pcw mot noen dansker, GameOver. Vi hadde akkurat starta, så begynner plutselig musikkscriptet mitt å leve av seg selv, og vips så var jeg banna. Det skjedde 2 ganger etterhverandre, pga jeg ikke fikk med meg hva jeg ble banna for første gangen. Danskene nekta å spille mot oss etterpå.

Hvordan reagerte de andre spillerne, særlig det andre laget? Trodde de du jukset?
De lo godt først, men etterpå sa de jeg måtte fjerne .wav-fila. Sindre aka gnatoh tror jeg ble veldig glad for det :/

Penger og sponsorer har blitt mer og mer aktuelt når det gjelder CS, hva synes du om det?
Sponsing er et must, ettersom om vi skal ha sjans til å konkurrere med de beste må vi sove på hotell istedet for betong. Søvn, dusj og skikkelig frokost er nødvendig. Blir ikke helt samme kvalitet over spillinga om man sover 6 timer på kald betong, våkner opp råtten og ødelagt, og må slenge i seg en burger før dataspillinga :P så sponsing er bra, pengepremier er bra! ferdig.

Hva synes du om SK Insider, som tar penger for intervjuer, demoer og filmer, og denne eSports Entertainment Associations, som tar penger for leksjoner fra verdens beste spillere? Er det riktig at fans må betale mye penger for slike ting?
Er det så mye penger det er snakk om da? Har ikke noe imot det egentlig, men ser ikke for meg at jeg betaler penger for det der, iom at jeg ikke trenger noe av det ^_^

Hadde du kunne tenkt deg å leve av CS for resten av livet?
Om CS hadde blitt mer likt 1.1/1.3 og r_drawviewmodel 0, såååå :P

Det ser ut til at vi ligger langt bak Sverige når det gjelder CS som nasjon, hva tror du er grunnen til det? Vil vi noen gang få en liga lik SEL i Sverige?
BREDBÅNDSBOLAGET! Skal ikke se bort ifra at det kommer en NEL også, men da må folka som eier cafèene i Norge oppgradere PCene til å takle CS. Alle som leser dette, spør mestr aka vandelay hva han syns om CyberZone i kr.sand ;P

Hva gjør du ellers når du ikke sitter foran pc’n?
Bruker mye tid foran PCen, siden jeg har TV rett ved siden av. Er på Planet X-Pec ofte, ser mye på film/serier derfra. Ellers har jeg blitt hekta på DDR (dance dance revolution) og har fått meg egen "dance-platform" så jeg ikke råtner bort foran PCen. Dessuten spiller jeg og resten av X-Pec paintball. Ganske så morro.

Har du tenkt over hva du ender opp som om 20år, Hvilket yrket satser du på, og hva vil du betegne som drømmeyrket?
Jeg har ikke peil, seriøst. Siden jeg er dataintressert, blir det nok noe med data. Hadde vært morro å være med å lage spill osv.


Har du noen gang blitt gjenkjent av ukjente "fans"?
Ja faktisk, jeg ble spurt på et LAN om jeg kunne skrive autografen min på kabinettet hans, og han fikk en errr... "klem" haehae. Det har også kommet folk bort til meg å snakka uten at jeg vet hvem de er. Hadde vært greit om folka sa hvem de var før de spurte meg om ting osv.


Så til en del korte spørsmål:

AK, Colt, famas eller galil?
Colt

Usp, deagle eller glock?
Usp

Tidenes beste CS-versjon?
1.1 om man ser bortifra litt hitbox bug :)

Favorittmap?
de_dust

Favorittklan/spiller gjennom tidene?
NoM/draupner <-- fantastisk kult nick omagad

Topp5 klaner i Norge per dags dato?
Ingen rekkefølge: 23skidoo,X-Pec,Cadre, HavanaClub og Northern*.

Beste CS-minne gjennom karrieren?
Må ha vært finalen på neX mot Unknown, spilte på verste compoPCene noen sinne, slapp inn 10 runder som CT på dust, men klarte allikevel å få 11 runder med 17 min igjen av kampen. 35000 kr rikere.

Da har jeg i grunn ikke nå flere spørsmål, takk for intervjuet, noe du vil legge til?
Skal vi se: Luke guller med kniv, whiskey er eid med +m og besøk oss på Planet X-Pec.

Relaterade nyheter

2004-01-05 Ukens Profil: argh

 

Relaterade artiklar

2003-12-07 Ukens profil: Jarman

 

Kommentarer

Namn
Kommentar
 

Funktioner för HTML och andra koder är avstängt. Du kan dock använda dig av våra inbyggda funktioner.

[B] fet text [/B]
[I] kursiv text [/I]
[U] understruken text [/U]
[L=www.url.com] www.url.com [/L]

Smilies
 

#1 Skriven av GrusApe Denna medlem är offlineKl. 16:48 Datum 13 Oktober 2003 - Anmäl

:D
1.6 suger...
 

#2 Skriven av eclipse! Denna medlem är offlineKl. 16:55 Datum 13 Oktober 2003 - Anmäl

1.5 < all
 

#3 Skriven av GrusApe Denna medlem är offlineKl. 17:14 Datum 13 Oktober 2003 - Anmäl

Jo, det er sant.
 

#4 Skriven av MektiG Denna medlem är offlineKl. 17:32 Datum 13 Oktober 2003 - Anmäl

Jeg satt ved siden av eclipse på OsloLAN på compomaskinene!
 

#5 Skriven av Spone Denna medlem är onlineKl. 17:42 Datum 13 Oktober 2003 - Anmäl

#4 Jeg intervjua eclipse =)
 

#6 Skriven av raxeon Denna medlem är onlineKl. 20:27 Datum 13 Oktober 2003 - Anmäl

1.5 var jo kongeversjon d.. men enig at 1.1 er beste til nå.. Men 1.6 BRA!?!?
 

#7 Skriven av GrusApe Denna medlem är offlineKl. 20:33 Datum 13 Oktober 2003 - Anmäl

1.5 var alt for random, joggefolk som sugde i 1.3 ble plutselig gode.
 

#8 Skriven av Rewnar Denna medlem är offlineKl. 21:18 Datum 13 Oktober 2003 - Anmäl

og 1.6 er enda mer random. treffer jo hs med alt av våpen nå.
 

#9 Skriven av S|HotDoG Denna medlem är offlineKl. 22:17 Datum 13 Oktober 2003 - Anmäl

jeg har spraya eclipse med paintballkuler haeahRaelraol WOW!!?
 

#10 Skriven av bateZ Denna medlem är offlineKl. 22:17 Datum 13 Oktober 2003 - Anmäl

#1
 

#11 Skriven av dyret Denna medlem är onlineKl. 23:24 Datum 13 Oktober 2003 - Anmäl

eclipse > *
 

#12 Skriven av CheF Denna medlem är offlineKl. 00:46 Datum 14 Oktober 2003 - Anmäl

Hva er den store forskjellen på 1.5 og 1.6? Et par nye våpen og et latterlig skjold?
 

#13 Skriven av Spone Denna medlem är onlineKl. 01:23 Datum 14 Oktober 2003 - Anmäl

Jeg merka forskjell etter å ha spilt en halv time i dag. Synes det var lettere å treff hodet. Men har liksom ikke spilt det så mye mer så. Merker vel større forskjeller etter hvert.
 

#14 Skriven av rai9Z! Denna medlem är offlineKl. 08:52 Datum 14 Oktober 2003 - Anmäl

Haxxor Jan :P

Ble "busta" for slik .wav fil jeg og, veldig bra, admin på Hellfragger å ble busta for RAGE OGC elns.. Heldigvis fikk jo folk vite hva det egentlig var da :P

gj :D
 

#15 Skriven av GrusApe Denna medlem är offlineKl. 14:21 Datum 14 Oktober 2003 - Anmäl

Hitboxene er grusomme, fpsen er grusom, skjoldet er helt sinnsykt buggete og jogging har blitt enda mer utbredt.
 

#16 Skriven av JT! Denna medlem är offlineKl. 14:36 Datum 14 Oktober 2003 - Anmäl

dere som whiner over at 1.6 suger osv hvorfor ikke slutte med cs ? det er faktisk 1.6 som er nå og dere kan ikke gjøre no med det allikevel
 

#17 Skriven av CheF Denna medlem är offlineKl. 19:57 Datum 14 Oktober 2003 - Anmäl

#16: Kan ikke gjøre noe med det? Eh, jo, de/vi kan spille 1.5, ikke verre enn det. Og bugs blir rettet opp i etterhvert.
 

#18 Skriven av Allazius Denna medlem är offlineKl. 23:59 Datum 14 Oktober 2003 - Anmäl

FEILAR DEG ECLIPSE!?!?!?!?!? KLIKKAR NOKKE SYKT FOR MEG!!! TREKK DET TEBAKE FOR FAN!!!111..................
 

#19 Skriven av eddie- Denna medlem är offlineKl. 15:16 Datum 15 Oktober 2003 - Anmäl

Haha!! Najs intervju clipsy! ;DD *kos*
 

#20 Skriven av aQua1 Denna medlem är offlineKl. 15:52 Datum 24 Oktober 2003 - Anmäl

Om dere skal fortsette å kalle det uken profil må dere begynne å leve opp til navnet
 

#21 Skriven av S|HotDoG Denna medlem är offlineKl. 09:07 Datum 27 Oktober 2003 - Anmäl

:]
 

#22 Skriven av JT! Denna medlem är offlineKl. 16:51 Datum 27 Oktober 2003 - Anmäl

enig med: aqua :o
 

#23 Skriven av warfareR Denna medlem är offlineKl. 16:53 Datum 03 November 2003 - Anmäl

YEEEH, UMM, SURE :D
 

 
 
  Ukens profil: Saus (11)
 playeSports samarbei... (22)
 Intervju om pengesys... (13)
 Team64 AMD CS.se leg... (9)
 reinc tar inn mektig... (13)
 Ny liga i Norge (12)
 Electronic Gaming Le... (16)
 CyberXGames, hva gik... (4)
 Northern* sin endeli... (10)
 Endringer på siden o... (13)
 Northern* reiser seg... (15)
 Glorify med ny lineu... (20)
 Clan greed grunnlagt... (15)
 Norsk deltagelse i F... (17)
 ESWC 2004 (4)
 Oppvisnings kampene... (13)
 Oppvisningskamper i... (6)
 Tidenes turnering bl... (12)
 Cyber X Games i gang... (5)
 Ukens klan: X-Pec (24)

Half-Life 2-nyheter

 PVK II - uppdatering... (1)
 När Algor träffade G... (2)
 Serverflytt skapar p... (2)
 Nya funktioner på Ha... (4)
 Nya HL2-bilder (11)
 Intervju med Gabe. (0)
 Moddvärlden - Senast... (1)
 En snabbis med Rick... (1)
 Intervju med Valve (3)
 Över en halv miljon... (2)

Hvem vinner CXG Las Vegas?

  Adrenaline GX

  mibr

  Mouse Sports

  NoA

  SK.swe

  Team 64

  Noen andre

 
 
 


Information om cookies!

Copyright © 2003 - 2004 NordicGamers.com. NordicGamers.com. Innholdet på denne siden er beskyttet av opphavsrettsloven og er dermed ulovlig å kopiere, distribuere, omskapes eller på annet vis brukes uten skriftlig godkjenning av NordigGamers.com. Denne siden er kodet av Skaune.com og designet av Tanda Studio.